Vegetarburgere med ovnsbakte grønnsaker og appelsin- og chevresalat

27. februar 2017

Perfekt middag i både helger og hverdager.

Har du noen gang prøvd kombinasjonen av bakte grønnsaker, vegetarburgere og en frisk appelsin- og chevresalat? Hvis ikke, må du rett og slett prøve nå. Denne retten er full av gode smaker, den er enkel å lage og den metter godt.

Du trenger:

4 vegetarburgere
1 stor søtpotet
4 div. beter
1 hel hvitløk
4 ss olivenolje
1 sitron
salt og pepper
2 appelsiner
1 rødløk
1 pose ruccula
1 chevre
1 neve ristede gresskarfrø
timian

Slik gjør du:

Del søtpotet/beter i grove biter og legg bitene i en ildfast form sammen hele hvitløksfedd. Ha over litt olivenolje, salt, pepper og saften av en sitron. Stek blandingen i ovnen på 200 grader i 30 min. Rist gresskarfrø i tørr panne, del rødløk i ringer og appelsin i skiver. Stek burgerne fra frossen tilstand i en stekepanne i ca. 15-20 min.

Bland de ovnsbakte grønnsakene med ruccula, vend inn rødløk og appelsin. Legg burgere på toppen og ha over chevre, gresskarfrø og timian .

Liv Laga vegetarburger tomat og ost fra HOFF med rotgrønnsaker og appelsin- og chevresalat