Vegetarburger med tomatsalat, polkabeter og mozzarella

27. februar 2017

Prøv en fargerik og smakfull tomatsalat med mozzarella og vegetarburgere i hovedrollen.

Server en frisk og fargeglad salat toppet med mozzarella og vegetarburgere i strimler – enkelt og kjempegodt!

Du trenger:

4 burgere
1 klase cherrytomater
3 store bifftomater
2 plommetomater
1 fersk mozzarella
2 polkabeter
1 fersk mozzarella
24 kalamataoliven
ferdiglaget pesto
basilikum
salt og pepper

Slik gjør du:

Del tomater i skiver og cherrytomater i to. Legg de utover et fat eller en fjøl, topp med polkabeter høvlet i tynne skiver. Tips: Legg gjerne polkabetene noen minutter i isvann – da blir de ekstra crispy. Riv mozzarella i biter og fordel utover. Stek burgerne og del de i strimler. Hell på litt pesto. Topp salaten med burgerstrimlene, litt ekstra pesto, basilikum, oliven, salt og pepper.

Tips: Salaten smaker også godt med rødløk til!

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
Tomatsalat med Liv Laga vegetarburger tomat og ost