Vegetarburger med spinat og rødbetkrem

27. februar 2017

Overrask noen du er glad i med vegetarburgere med spinat, rødbetkrem, syltet rødløk og søtpotet.

Får du litt vann i munnen når du hører beskrivelsen av denne burgerretten? Vi kan love at det smaker like godt som det høres ut.

Du trenger:

4 burgere
4 burgerbrød
spinat
6 reddiker

2 rødløk
0,5 dl eddik 7 %
1 dl vann
1 dl sukker
5 skiver ingefær

4 ss creme fraiche
1 fetaost
3 ss rødbetlake
2 skiver rødbet
timian

Slik gjør du:

Lag hjemmelagde burgerbrød eller kjøp ferdige. Bland creme fraiche med fetaost, litt rødbetsaft og et par skiver rødbeter, og mos det godt sammen slik at blandingen blir rosa! Sylt rødløk. Kok opp vann, eddik og sukker, og legg i noen skiver ingefær for god smak. Ha i skivet rødløk og la det stå i noen timer eller over natten. Monter vegetarburgerne slik: burgerbrødbunn, feta- og rødbetkrem, spinat, burger, skivede reddiker, syltet rødløk, timian, burgerbrødtopp.

Tips! Det smaker også godt med rømme- og hvitløsdressing til.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.

Vegetarburger med spinat og rødbetkrem er avbildet til venstre under. Her finner du oppskriften på vegetarburgeren til høyre, med guacamole og pannestekt paprika.

Liv Laga vegetarburger med spinat og rødbetkrem