Vegetarburger med guacamole og pannestekt paprika

27. februar 2017

En enkel og smakfull burgerrett som er superenkel å lage.

Vegetarburger med hjemmelaget guacamole og pannestekt paprika gir deg en følelse av helg på en helt vanlig hverdag.

Du trenger:

4 burgere
4 burgerbrød
chrispy salat
1 rød paprika
1 gul paprika

1 avocado
1 lime
1 fedd hvitløk
½ chili
salt og pepper
1 ts sukker
2 ss rømme

Slik gjør du:

Lag guacamole. Bland avocado, limesaft, hakket hvitløk og chili, rømme, sukker, salt og pepper til en fin krem. Pannestek biter av paprika i en stekepanne i litt olivenolje. Legg crispy salat på burgerbrødet, og topp med guacamole, burger, stekt paprika og hamburgerbrød.

Tips! Som tilbehør smaker det godt med hvitløksdressing som er tilsatt litt paprikakrydder.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.

Vegetarburger med guacamole og pannestekt paprika er avbildet til høyre under. Her finner du oppskriften på vegetarburgeren til venstre, med spinat og rødbetkrem.

Liv Laga vegetarburger fra HOFF