Vegetarburgere i strimler med pitabrød

27. februar 2017

Denne middagsretten må du prøve! Oppkuttede vegetarburgere på pitabrød med Gorgonzola-ost, grønnkål, epler, granataeple og nøtter smaker rett og slett fantastisk godt.

Litt kutting, steking, blanding og smøring er alt som skal til for å kunne servere denne deilige retten med vegetarburger i hovedrollen.

Du trenger:

4 vegetarburgere
4 pitabrød
½ beger creme fraiche
½ gorgonzola
2 never grønnkål
2 epler
1 granateple
1 neve valnøtter
2 ss honning

Slik gjør du:

Stek pitabrød i en panne i litt smør til de blir gyldne. Press de litt! Stek så burgerne og del i strimler. Bland creme fraiche og Gorgonzola til en grov krem. Smør pitabrød med blåskimmelostkremen og topp med revet grønnkål, epleskiver, burger i strimler, granateple, valnøtter og litt honning.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
Liv Laga vegetarburgere original i strimler på pitabrød