Avokadotoast med vegetarburger og egg

27. februar 2017

Rask og god middagsmat på travle hverdager og etter trening.

Denne middagsretten lager du raskt og enkelt, og vi garanterer et smakfullt resultat.

Du trenger:

4 burgere
4 skiver landbrød
2 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
2 avocado
1 lime
1 ts chiliflakes
1 fetaost
4 egg

Slik gjør du:

Hell over litt olivenolje på godt surdeigsbrød og strø over litt hakket hvitløk. Stek det gyldent i en stekepanne. Del avocado i skiver og legg på brødskivene. Smuldre litt fetaost over. Stek vegetarburgerne og topp med et posjert eller kokt egg. Strø over litt chiliflakes, limezest og oregano.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
Toast med Liv Laga vegetarburgere
Toast med Liv Laga vegetarburgere